De Gastenkamers

dsc_0157_155-compOnze beide kamers zijn gelegen op de tweede verdieping en zijn recent gerenoveerd en verfraaid. U vindt er alle charme en comfort die u van een ware gastenkamer mag verwachten. Via een fraai gebeeldhouwde houten trap met vasttapijt heeft men toegang tot de kamers. Wij zouden het op prijs stellen indien u uw schoenen zoudt willen uitdoen en gebruik maken van de pantoffels (crocs) die voor elke gast klaarstaan.

Elke kamer is voorzien van een dubbel bed en er zijn meubels om kleding en andere reisspullen in op te bergen; tevens is een klein bureau aanwezig. Er is een volledig uitgeruste privé badkamer. Beide kamers bezitten een Wifi aansluiting voor internet; daarentegen is er geen TV in de kamers.

De  Coté-rue kamer (aan de straatkant) is opgesmukt met smaakvolle antieke meubelen en schilderijen die de vrouwelijkheid tot thema hebben, waardoor een romantische sfeer wordt gecreëerd. Deze kamer is erg ruim: meer dan 40m² met de badkamer inbegrepen. De privé badkamer bestaat uit een wastafel, een groot ligbad, een douche en toilet. Twee veluxramen zorgen voor een goede verlichting.  Nota : de Coté-rue kamer is erg rustig want er is nauwelijks verkeer in de rue des Compagnons.

De Coté-jardin kamer (aan de tuinzijde) is moderner van inrichting met haar grote dressing en doucheruimte in Metro-witte wandtegels. Hoewel kleiner (20m²), biedt zij het mooiste uitzicht vanaf ons huis: een breed perspectief over de daken van het oude Mons met zijn beroemde belfort en een prettig zicht op onze tuin met zijn waterpartij.

In beide kamers is het streng verboden te roken en dieren zijn niet toegelaten.

Bij reservatie is het wenselijk ons het geplande uur van aankomst te laten weten; de kamers dienen vrij te zijn vanaf 11 uur in de voormiddag van uw vertrek.

Raadpleeg onze tarieven voor een prijsoverzicht.
.

chambres_4epis-complogo_photo

Ons gastenverblijf is goedgekeurd door de Toeristische Dienst van de Région Walonne. We zijn gerangschikt als “4 Epis”, synoniem van kwaliteit.